Bert's Journals

Bert's HomeJapan Summer of 200619-7-2006 + foto`s tot 23ste

Entries:

Japan Summer of 2006

19-7-2006 + foto`s tot 23ste |

(Fotos zijn door elkaar gegooid bij het uploaden, waardoor description ook vaak niet echt klopt...)


Het is nu 19 juli 2006, 19:14. Temperatuur: ongezond hoog. (goede voorbereiding?) Bagage staat klaar. Binnen zowat drie kwartier vertrek ik richting station Dendermonde, vanwaar ik trein neem naar Brussel. Vandaar sjees ik met de Thalys naar het Charles-de-Gaules vliegveld van Parijs. Ik heb maar genoeg leesvoer bij, want ik moet daar zo'n tien uur op mijn vliegtuig wachten 8-) . (waarom zijn er ook geen vroege thalyssen...) Morgenvroeg om half 10 neem ik dus het vliegtuig van Parijs naar Moskou. Dat zou zo'n goeie vier uur duren. In Moskou moet ik eventjes wachten en dan spring ik op de nachtvlucht naar Tokyo (!!!!)

Daar aangekomen is mijn nieuwe voorlopige bestemming station Zushi, een plekje aan de kust in de prefectuur Kanagawa, die naast Tokyo ligt. Het treinenplan (zie foto's) ziet er ingewikkeld uit, maar het schijnt eigenlijk allemaal nog mee te vallen qua gebruiksgemak. Ik geraak er wel :) .
Daar spreek ik af met een Japanse vriendin, Miki, waar ik ook een paar dagen blijf logeren voor ik bij mn definitief gastgezin terecht kan. Normaal gezien zal ik hier dan wel een update en foto's plaatsen. Als ik dat niet doe lig ik waarschijnlijk ergens tussen de vliegtuigbrokstukken in Siberië ofzo. Sayonara Berugie


Locations Visited: Tokyo


Comment
wow, inzake sfeer/stadion omvang kunnen ze hier bij ons nog wa leren precies, aan die foto's te zien ^^
Posted by: bram van houtte on 18 Aug 2006

Add Comment

Comment Policy:

Only signed in members can comment on journal entries. Please sign in now or register if you would like to leave a comment. Comments are sent to the owner of this journal for approval before being made live on the site.